Kemoterápia /tüdő- műtét után /használt már valakinek?
Gratulálok első válaszoló! Még sok-sok tünetmentes évet kívánok! :) Nekem édesanyám jár ugyanebben a cipőben mint Te, ő 5 hónapja van túl a kemón és a sugáron.
Kérdező!
Persze, hogy használt, műtét után azért van szükség kemoterápiára és/vagy sugárra, hogy az esetlegesen visszamaradt mikro tumorsejteket - amik szabad szemmel de még CT-vel sem láthatóak - kiirtsa. Sok évet lehet nyerni vele, szerintem biztos, hogy többet, mint nélküle.
Köszönöm kedves Második!
Én Mindenkit - aki hasonló cipőben jár, mint én annak idején, és vacillál azon, hogy bevállalja-e a kemót vagy sem - arra biztatok, hogy MINDENKÉPP! Nekem az orvosom 7 éve azt mondta: kemó nélkül max. 2 évet ad nekem ( mert egy rendkívül agresszív típusú daganatom volt), ha bevállalom a kemót, akár 20-at is élhetek! Nos, így nem volt más választásom....nem volt egy fáklyás menet, de megérte! Már 7 év eltelt azóta, és még mindig itt vagyok! 😊
A második válaszoló tökéletesen megindokolta, hogy miért van szükség a kemoterápiára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!