Jumbo12 kérdése:
Angina pectorisom van,23 éves férfi vagyok avval az a kérdésem : mik az élet kilátásaim? Meddig lehet élni evvel a betegségge
Figyelt kérdés
Gyakran van légszomjam, szurkalni szokott a szivem es sokszor elis gyengulok, de a doki azt mondja nincs nagy baj...voltam mar mindenfele vizsgalaton. Attol felek egyszercsak infarktusom lessz2016. júl. 24. 05:42
1/2 anonim válasza:
Angina pectoris= koszorúér görcs. Bármitől lehet (stressz, kialvatlanság, stb.) teljesen egészséges embereknél is, ez nem komoly betegség, elélhetsz vele akár 100 évig is! Ismerem az érzést, kellemetlen, amikor elkezdi "tekergetni" a szíved + a légszomj is, de meg kell tanulni vele együtt élni! Nekem azt mondta a kardiológus, hogy szedjek MagneB6-ot, az csökkenti a gyakori rosszulléteket. És tényleg így van!!!
2/2 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok. Azt nem írtam, de fontos: élj egészségesen, ne igyál, ne dohányozz, ne hízz el, sportolj rendszeresen! Ezzel megelőzhető az infarktus és más szív- és érrendszeri betegségek kialakulása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!