Pista1979 kérdése:
Vérszegénység . Kizárva?
Figyelt kérdés
Az utobbi időben /2 hete/ zug a fűlem..a jobb,szárad a szám a torkom,nyelésnél picit fáj a jobb oldalt,fáj a nyaki gerincem és 2 napja picit szédűlök.Elmentem a dokihoz....belenézett a fűlembe és azt mondta a fűlzsir miatt van és egy picit be van gyulladva.Mondom neki nem lehet vérszegénység ..mert olvastam a tűneteiről..és pont passzolnak,azt mondta..önnek 2 hónapja volt csinálva teljes vérképp..minden rendben..volt..az ilyen kontrolok 2 évente szűkségesek.Csinált egy sima vértesztet..gyuladásra../CRP-re/ rendben volt.Azt mondta..vagy a fűle...vagy a nyaki gerinc adja ezeket a problémákat.Na már most..lehetséges hogy 2 évente elég vérszegénység kontrolra járni?Van valaki aki tudja?2016. júl. 20. 15:22
1/2 anonim válasza:
Ha fáj a nyaki gerinced, attól szédülsz, nyaktorna kell és keneges reuma krémmel.
A fülzúgással, szájszárazsággal és nyelési fájdalommal fülészetre menj el.
Vérvételre nekem évente kell menni, ennél sűrűbben nem szoktak teljes vérképet csinálni.
2/2 A kérdező kommentje:
Mondjuk most nézem a crp-m is 7 volt....de a doki azt mondta az semmi,amugy is van egy fog gyuszim.
2016. júl. 20. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!