Miért túrja egy kisgyerek az orrát, ha gilisztás?
Figyelt kérdés
2 éves fiam állandóan túrja az orrát. Olvasgattam itt is, ott is, hogy akkor túrják, ha gilisztásak.8-9 székletet átnéztem. Semmit nem találtam. Miért túrják, ha gilisek, csak nem az orrukban is van valami féreg???2016. júl. 15. 00:44
1/5 anonim válasza:
JaaaaAAAJ!
Orrban nincsenek giliszták, a kisgyerekek meg mindig is túrták az orrukat.
Szólj rá hogy ne csinálja.
Ha gilisztás lenne, akkor más lenne a "tünet".
2/5 anonim válasza:
Semmi köze a gilisztához. Ha a fenekét túrná, vakarná, piszkálná állandóan az lenne intő jel. Az orrtúrás csak egy szimpla rossz szokás, a legtöbb kisgyerek fikázik.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megnyugtattatok! De akkor vajon miért írják ezt sokan? Valami tévhit lenne?
2016. júl. 15. 01:09
4/5 Duenna válasza:
Lehet, hogy az orrában benne van a száraz orrváladék, és az zavarja. Adj a kezébe egy papírzsebkendőt, és mutasd meg neki, hogyan kell zsebkendővel kitisztítani az orrot.
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg kamu oldalakat olvastál.
Ne higgy az ilyenekben kérlek.
Ez olyan mint a pénisznövelő reklám.
Sokan beveszik, de persze nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!