Testhőmérsékletem 35,4 nem túl alacsony? Legkevesebb 34.2 volt Gond ez?
Figyelt kérdés
2016. júl. 7. 12:42
1/7 anonim válasza:
Valszeg rosszul mèrted vagy rossza a lázmèrő, 34 fok nem igazán szokott előfordulni, max ha valami hűt, pl hideg vìzben ázol órákig.
3/7 A kérdező kommentje:
Elégé fáztam mikor mértem tiszta hideg volt a lábam .. Most kiütlem a napra 36 fokot mért .. Amugy mandula gyulladásom van és antibiotikumot szedek rá..
2016. júl. 7. 13:05
4/7 anonim válasza:
nincs valamilyen fertőzésed ( vírus baci pl) ?
egyes baktériumok és vírusok, pl a borrelia tünete lehet alacsony testhő
5/7 A kérdező kommentje:
Mandula gyulladásom van .. De elégé gyenge is vagyok .. Kicsit szèdülök hányingerem van de gondolom ez miatt .. 😞😞
2016. júl. 7. 13:08
6/7 anonim válasza:
igen emiatt lehet, próbáld melegen tartani magad, azt a bacik nem szeretik. ha tudsz mozogj is.
7/7 A kérdező kommentje:
Be feküdtem a takaró alá 36 fok . Az már azért jobban hangzik .. 😊😊 Lehet azért volt ilyen kevés mert fáztam ..
2016. júl. 7. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!