Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez depressziónak a jele?

Ez depressziónak a jele?

Figyelt kérdés
Mostanában (kb 3 hónapja) kezdődött el az a dolog, hogy kb. 3 naponta, vagy néha gyakrabban, de nem érzek semmit. Nem érdekel semmi, meg senki, teljesen kedvtelen vagyok. Nem olyan, mint amikor elbambulok vagy elgondolkodok, mert ilyenkor nem tudok gondolni semmire. Néha van benne egy kis düh meg szomorúság, de nem tudom, hogy mi/ki miatt jön elő ez az érzet. Nincs az életemben semmi probléma, ami okot adna erre. Ebből ki lehet lábalni vagy forduljak orvoshoz?

2016. júl. 6. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Mond el valakinek az biztos, és ha kell fordulj orvoshoz.Nekem is így kezdődött csak annyi hogy nekem igenis voltak problémák az életemben.Ne hagyd hogy akár odáig haladj ,hogy kárt teszel magadban.
2016. júl. 6. 19:47
 2/7 Kovsa21 válasza:
0%
Genetika. Alapból hülyének születtél.
2016. júl. 6. 19:55
 3/7 anonim ***** válasza:
#2. Hogy te mekkora egy tuskó vagy.Az ilyen nyomik miatt kerülnek sokszor az emberek ilyen helyzetbe és hibáztatják magukat a mások bunkósága miatt.Nézz magadba!
2016. júl. 6. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudja hogy mitől depis. Pedig egyszerű: szerelmi bánat,szülőkkel való konfliktus vagy az átlagtól eltérő kinézet.
2016. júl. 6. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján ez nem depresszió, ha csak pár naponta jön elő, inkább tényleg csak kedvtelenség.

Az igazi depresszió ennél 100x durvább, hidd el.

Kicsit mozdulj ki a természetbe, az nagyon sokat segít ilyenkor. Meríts inspirációt személyednek pl. a zenéből, természetből, mozgásból, más emberekből...

ha rosszabbodnak a tünetek akkor valóban depresszió, reméljük nem az.

2016. júl. 7. 12:46
 6/7 anonim válasza:
0%
Ha nem olyan nagy a baj és felnőtt vagy, akkor menjél dolgozni, azzal lefoglalod magad és nem leszel fogyi
2016. júl. 11. 13:46
 7/7 anonim ***** válasza:
citromfűtea meg orbáncfűtea ami nagyon jó ilyen állapotokra, szerintem sem depresszió az azért dúrvább és hosszabb lefolyású. a testmozgás is sokat segít, meg az állatok, mármint cica kutya ilyenekkel való foglalkozás.
2016. aug. 1. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!