Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Egy lyme - kórban szenvedő...

Egy lyme - kórban szenvedő megfertőzhet - e más személyt, s ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Általában mennyivel később nyúlunk oda a kullancs-csípés helyéhez - miután belénk fúr (azonnal(?)
2016. júl. 1. 21:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szánalmas vagy, hasonló szépeket kívánok neked is
2016. júl. 5. 11:49
 12/15 anonim ***** válasza:
54%

És ez nem okoskodás, csak egyszerűen nincs róla magyar cikk.

Manapság pedig alapvető, hogy az ember legalább az anyanyelvén tudjon olvasni. Az meg hogy angolul nem tudsz, hát bocsi, nem tudtam. Azért linkeltem be, hogyha nekem támadnának, hogy ez nem igaz lássák, hogy igaz

ÜDV. egy lyme beteg. Aki rákényszerűlt a külföldi oldalakra annak érdekében, hogy jobban lehessen.

2016. júl. 5. 11:53
 13/15 A kérdező kommentje:

Ja, mert szerinted a magyar átlagember jellemzően angolul is "bir" olvasni szakcikkeket (és persze megérteni)

...játszod a agyadat...

2016. júl. 6. 01:07
 14/15 A kérdező kommentje:

bocsi, csak most olvastam végig (hogy lyme-s vagy).

Így másképpen fest a véleményem a hozzászólásodról.

2016. júl. 6. 01:09
 15/15 anonim ***** válasza:

igen az vagyok évek óta és a magyar egészségügy egy kalap sz.r. Nem segítenek, sőt még félre is diagnosztizáltak más betegségekre. Ezért rákényszerülök a külföldi cikkekre.

Nézd én sem tudok pl németül, de ha találok egy ilyen cikket ami érdekesnek tűnik akkor valahogy lefordítom. De inkább maradok az angol mellett, mert azt valamennyire értem is.

Magyar cikk elég kevés van, azok közül is sok hibás.

Ezért rákényszerültem arra hogy külföldi lapokon tájékozódjak.

2016. júl. 6. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!