Van valakinek ötlete? Hátha másnak is van ilyen gondja?
Figyelt kérdés
Hol a vállam,hol a térdem,hol a bokám ,hol a csípőmön becsípődik az ideg.(vagy kimozdul a helyéről)
Már nagyon elegem van.Kaptam már injekciót is.(a vállamba)
Vajon ez mitől lehet?Vagy minden nap melegítsek be,munka előtt? :)
2016. jún. 18. 14:14
1/4 anonim válasza:
ezd el rendszeresen sportolni, ez ugyanis azért van, mert túl lazák az izületeid, ezt pedig a mozgáshiány okozza.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez nem ízületi probléma. Ennek elmagyarázása hosszadalmas, és itt nincs rá mód. De azért annyit elmondanék, hogy az itt is- ott is fáj és szurkál, ennek eredete lehet a nyelőcső hátulsó falára irányuló vaskos idegnyúlvány. Mert ez nincsen bekötve a szervezet helymeghatározó rendszerébe, ezért szurkál bárhol a szervezetben.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Várok még tapasztalatokra!
2016. jún. 18. 15:48
4/4 A kérdező kommentje:
Tapasztalatokat (bocs elírtam)
2016. jún. 18. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!