Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Érzéstelenné vált lábszár -...

Érzéstelenné vált lábszár - mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Néhány napja a jobb lábszáram a bokám feletti 10-15 centis sávban szinte teljesen érzéketlen, mintha nem lenne benne vér - miközben nem hideg a lábfejem, ugyanúgy tudok futni, lépni, _nem fáj_, csak érzéketlen. Mint mikor elfagy a nagy hidegben, de hiába eresztek rá meleg vizet, semmi nem történik. Ha leguggolok teljesen, azaz a lehető legjobban magam alá hajlítom a lábam, kitapintható egy pici, 2*2cm-es pukli. Mindig is rossz volt a vérkeringésem (hideg láb, kéz, etc) de ilyet még nem tapasztaltam.

/Rendszeresen sportoló 19 éves srác/

Köszi!

2016. jún. 17. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Chemtrail? Illuminati? Hogy minél többen nézzék? Nagy figura vagy...

Így utólag visszagondolva, nem volt zsibbadás (amit esetleg akkor nem is regisztráltál magadban), mielőtt ez történt?

Ez lehet ér- de idegprobléma is. A pukli lehet daganat is, ami elszorít idegszálat vagy eret. De innentől nem helpdeskelhető tovább, egy orvosnak kéne látni, tapogatni, szükség esetén CT-zni, stb.

2016. jún. 17. 19:54
 2/3 A kérdező kommentje:

Bocsi a nem ide kapcsolódó tag-ekért.. :)

Nem emlékszem konkrét zsibbadásra, csak ez becsapós, mert lehet, hogy amúgy tényleg csak el vna zsibbadva a lábam, csak én mást társítok zsibbadás mellé, mint amit kéne.. :D Érzéketlen, érzéstelen, kb olyan, mintha nem érezném a felszínét.

Maximum arra tudok gondolni, hogy sokat voltam mostanában itthon, gép előtt, és elég unortodox pózban tartottam a lábam, talán akkor történt vele valami. Passz. De akkor valszeg orvos tud csak többet mondani.

2016. jún. 17. 20:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Ha valaki hasonlóba ütközne, update: durván deformálódott a talpam boltozata, annyira, hogy bizonyos idegeket teljesen elnyomott, talpbetét lett feliratva, már 2-3 hét használat után elmúlt az érzéstelenség, zsibbadás.
2017. febr. 9. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!