Mi lehet ez a bőr betegség?
Figyelt kérdés
Piros pöttyök vannak a bokamon. Ami igazából nem is zavar. Eszre vettem, hogy elkezd pirosodni még jobban piros utána már nagyon vörös és fáj ami utána kisebesedik! Nem vakarom mivel nem viszket csak fáj. Voltam bőr orvosnál és sok mindent nem tudott mondani . Már nagyon kezd idegesíteni. Nagyon nehezen gyógyul és csúnya is a seb...2015. jún. 11. 09:29
1/3 kiss1330 válasza:
Kedves Kérdező!
Kialakulhatott allergia, fertőzés miatt is. Érdemes volna felkeresnie egy másik bőrgyógyászt is, mert a "kisebesedés" a kórokozóknak nyithat kaput. Meg kellene állapítani, hogy allergiáról vagy fertőzésről van-e szó, mert teljesen más jellegű kezelésre volna szükség. Remélem tudtam segíteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Voltam már másik bőr gyógyász nál. Bem tudott semmit mondani.nem tudja mi lehet ez.nem tudom mire lehetnék allergiás. Most ismét piros nagyon a bokám és fáj. Be is van püffedve.Valami fertőzésre gondolok én is,csak fogalmam sincs mitől.
2015. jún. 12. 21:20
3/3 A kérdező kommentje:
A piros folt hamarabb volt mint a seb .Pontosabban a piros fotbol alakul ki a seb.Amit nem értek. Hogyan jön ki egy seb magától?Szóval a fertőzés nem a seb miatt lehet .szerintem már a szervezetben van benne.
2015. jún. 12. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!