Miért van az hogy megfázásnál az ember reggel sokkal rosszabbul érzi magát mint napközben?
Figyelt kérdés
Most kaptam el vmi nyavaját és megfigyeltem hogy reggel olyan vagyok mint a mosott kaki azonban estére egészen rendbe jövök. Aztán másnap megint kezdődik elölről az egész :O Miért?2016. jún. 13. 11:37
1/8 anonim válasza:
En is igy vagyok mindig. Nem tudom..
2/8 anonim válasza:
Azért van, mert éjjel nem kel fel általában az ember inni. Betegség esetén könnyen kiszárad a szervezet. Éjjel is kell betegen inni 2 óránként.
4/8 anonim válasza:
Amit az előzőek írtak + nálam az is szokta okozni, hogy fekszek és így "nem tud folyni" az orrom. Csak jobban bedugul és ezért is rosszak a reggelek
5/8 anonim válasza:
Nekem oont reggel munden ok bármennyire náthás vok, de az esték pokoliak. Te is mostnáthás vagy?
6/8 A kérdező kommentje:
Jaja. Es ugyanugy reggel vagyok szarkészen estere pedig jobban...
2022. nov. 29. 18:25
7/8 anonim válasza:
jobbulást nekm ma robbant be a náthám, te hol fáztál meg?
8/8 anonim válasza:
Mert reggelre megtelik az orrod, torkod a lerakódó váladékkal.
Nap közben az evés, ivás, orrfújás, köpködés eltávolítja, oldja a taknyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!