Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bajom lehet? Ilyen az első...

Eve5 kérdése:

Bajom lehet? Ilyen az első menstruáció?

Figyelt kérdés
a tegnap jött meg a mestruációm, és fojt egy kis vér, többször kellett mennyek a WC-re is pisilni, és amikor megtörőltem akkor vér is volt, de a tisztaságiba, nem volt csak barna. Estére ki cseréltem, új tisztaságit raktam és már reggelre nem jött semmi, és még mikor meg is törőltem nem volt vér a papírba.
2016. jún. 4. 07:01
 1/5 A kérdező kommentje:

12 éves vagyok, melleim vannak.

és szőr is van mindenhol.

2016. jún. 4. 07:02
 2/5 anonim ***** válasza:

igen, kezdődhet igy, nem hiszem, hogy bármi bajod lenne, ezt régen úgy mondták, hogy "nagylány lettél".

Édesanyádnak szóljál. Jó ha tud róla. Neked is jó, ha tud róla.

2016. jún. 4. 08:18
 3/5 A kérdező kommentje:
igen, tud róla. és köszi a választ.
2016. jún. 4. 08:46
 4/5 anonim válasza:
Szia!Én is 12 vagyok. Nemrég volt a sulinkban egy felvilágosító előadás. Erre a dologra is sor került. Nem kell aggódnod, mert még gyakorlatoznak az úgy nevezett “ösztrogénbarátnők“. Majd egy kis idő múlva rendbejön, és rendszeresen meg fog jönni. :)
2016. jún. 26. 14:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon hasznos a válaszod. Holnap kell megjöjjön :)
2016. jún. 27. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!