Eve5 kérdése:
Bajom lehet? Ilyen az első menstruáció?
Figyelt kérdés
a tegnap jött meg a mestruációm, és fojt egy kis vér, többször kellett mennyek a WC-re is pisilni, és amikor megtörőltem akkor vér is volt, de a tisztaságiba, nem volt csak barna. Estére ki cseréltem, új tisztaságit raktam és már reggelre nem jött semmi, és még mikor meg is törőltem nem volt vér a papírba.2016. jún. 4. 07:01
1/5 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok, melleim vannak.
és szőr is van mindenhol.
2016. jún. 4. 07:02
2/5 anonim válasza:
igen, kezdődhet igy, nem hiszem, hogy bármi bajod lenne, ezt régen úgy mondták, hogy "nagylány lettél".
Édesanyádnak szóljál. Jó ha tud róla. Neked is jó, ha tud róla.
3/5 A kérdező kommentje:
igen, tud róla. és köszi a választ.
2016. jún. 4. 08:46
4/5 anonim válasza:
Szia!Én is 12 vagyok. Nemrég volt a sulinkban egy felvilágosító előadás. Erre a dologra is sor került. Nem kell aggódnod, mert még gyakorlatoznak az úgy nevezett “ösztrogénbarátnők“. Majd egy kis idő múlva rendbejön, és rendszeresen meg fog jönni. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon hasznos a válaszod. Holnap kell megjöjjön :)
2016. jún. 27. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!