Már 14 éves vagyok és még nem jött meg az első menstruációm. Nagyon aggódom. Valaki, akinek 14 éves kora után jött meg?
Figyelt kérdés
2016. máj. 30. 20:05
1/16 anonim válasza:
Ne aggódj! ;) Van akinek 16 éves kora után jön meg.
2/16 anonim válasza:
Nekem majdnem 15 évesen jött meg az első! Ne aggódj, nincs probléma. :)
3/16 Dóra21 válasza:
Ne pánikolj, ne parázz!! 16 éves korig normális, ha megjön. Biztos, hogy neked se lesz semmi bajod, ha kicsit később jön meg a menstruációd, mint a többieknek. Örülj neki! :) ;)
4/16 anonim válasza:
Nővérem 17 es most jött meg neki (márciusban azt hiszem )
5/16 anonim válasza:
Szia!
Nem kell parázni! A mai gyerekek, azaz ti, olyan hamar felakartok már nőni, hogy hihetetlen... :) Nem kell aggódni, ha már 14 évesen nem jön meg...És akkor mi van?? Ennyi legyen a baj...:D
Amúgy nekem 16 évesen jött meg!! Emlékszem arra a napra, sírva is fakadtam anya előtt hogy vérzek ott lent... :)
6/16 anonim válasza:
Ne aggódj, nekem a 15. szülinapom előtt 1 hónappal jött meg, de nálunk mindenkinek 14 évesen jött meg először. :)
7/16 anonim válasza:
17 és fél eves voltam amikor az első megjött.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Nagyon aranyosak vagytok, és megnyugodtam. nektek köszönhetően.Tényleg köszi!!!!
2016. máj. 31. 20:51
10/16 anonim válasza:
Még egy tipp szerintem érdemes megkérdezni a nőnemű családtagjaidat hogy nekik mikor jött meg először mert hasonló genetika miatt gyakori h ez a tulajdonság öröklődik. És ha ez nálatok is így van vagy lehet az lesz nálad akkor már mégis lesz a várakozási idő alatt valamicske táppontod a maximális bizonytalanság helyett. És ezzel a témával kapcsolatban a későbbiekben is nyíltabban tudsz beszélni majd velük egy ilyen beszélgetés megejtése után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!