Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért szédülök napok óta?...

Miért szédülök napok óta? Tényleg lehet a stressz miatt? Es idegi alapon?

Figyelt kérdés
Pár napja szédülök de bem úgy hogy forog velem a világ csak olyan bizonytalannak érzem a fejem és Olyan furcsa, pl. ha lenézek vagy fel....a fejem is sokat Fájt Bár az pár napja nem Faj, voltam koponya MR vizsgálaton is egy hónapja a sok fejfajas miatt de eljesen jó lett, kardiologusnal is ott is minden negatív es most még pár napja ez a szédüles... Az orvos szerint stressz es ideg miatt van minden nálam mert a vallaim is csomósak. Mindig félek hogy valami nagyobb bajom van. Valakinek volt már hasonló? Előre is Köszönöm 25L

2016. jún. 3. 05:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Van is hasonló...

😃 Èn mr idegessègre fogom mert nálam se találtak semmit.

Eszel iszol rendesen?

Esetleg vèrnyomás probléma?

Nekem mindig alacsony...ez is okozhatja

2016. jún. 3. 06:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát nekem is inkább alacsony mint magas. De iszok rendesen sokat. Es neked is napok óta tart?
2016. jún. 3. 06:48
 3/13 anonim ***** válasza:
Nyakcsigolyád nem fáj, nem merev? Attól is lehet szédülni, ha ott gond van.
2016. jún. 3. 07:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát a nyaki lordózis elsimult.. Szóval szokott fájni de arról szédülni lehet?:-/
2016. jún. 3. 07:47
 5/13 A kérdező kommentje:
Meg csak pár napja van ez a szédülés
2016. jún. 3. 07:54
 6/13 anonim ***** válasza:

Igen kedves kèrdező napokig fáj a fejem olyan bizonytalan szoktam mondani h "visz a fejem"

Szerintem akkor az alacsony vérnyomás a lúdas mint nekem

2016. jún. 3. 12:05
 7/13 anonim ***** válasza:

nekem is olyan bizonytalan érzésem van...de soha nem volt komolyabb fejfájásom...kardiologián voltam fél éve nem volt gond.

Neurologián azt mondták szorongok

19 F

2016. jún. 3. 19:43
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. jún. 3. 21:18
 9/13 anonim ***** válasza:
majd irhatsz hogy van valami fejlemény :) 7es voltam 19F
2016. jún. 3. 21:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, én is szédülök ha beáll a nyakcsigolyám, ilyenkor bedörzsölöm reuma krémmel és nyaktornát csinálok.
2016. jún. 4. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!