Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Létezik valaki rajtam kívül...

Létezik valaki rajtam kívül akinek ilyen betegsége van?

Figyelt kérdés

évente kétszer előjön az aftám és herpeszek,mikor gyengébb az immunrendszerem pl.megfázásnál,vagy az helyett.de egy átlag embernek egy herpsesze van,az is a száján.de nekem a nyelvemen és rengeteg,mintha késsel össze vagdosták volna a nyelvem,vagy repedések lenének rajta.alig eszek,a viz és a nyálam is csíp.és mindig termeli a nyelvem a nyálat szóval ez kinzás.10-12 napig is eltart.már mindent probáltunk semmi nem segit,de ismerőseim csak sajnálnak,mert senkinek nincs ilyen.

már pici koromban is mondtam a játszópajtásaimnak,ne nyuljanak homokos kézzel a szájukba mert herpeszetek lesz.de csak kinevettek.és idővel rájöttem hogy csak nekem van ilyen.létezik még valaki aki ettől szenvedrajtam kivül?én miért születtem igy?

2016. jún. 2. 09:10
 1/2 Sunshinedoll ***** válasza:

Gimiben volt egy szobatársam, neki is ilyen gondjai voltak, nem tudom, neki milyen sűrűn jöttek ki, de emlékszem, valami cuccal ecsetelgette, meg elég kellemetlen volt neki. Biztos, hogy ne te vagy az egyetlen, nyugodj meg. :D

Orvos mit mondott rá?

2016. jún. 2. 09:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Sok embernek van herpesze. Az hogy az arc melyik régiójában jelentkezik az attól függ, hogy a herpes vírusok melyik idegdúcban bújnak meg. Tünetmentes időszakban ott "éldegélnek", ha az immunrendszer valamiért legyengül akkor elkezdenek szaporodni és az onnan kiinduló idegrost mentén okozzák a tüneteket. Éppen ezért jellemzően szinte mindig ugyanazon a területen jelentkezik, bár az érintett terület nagysága alkalmanként változó lehet. Van akinek a szeme érintet, kötőhártyán, szaruhártyán jelentkezik. Úgyhogy ez egyéni, legtöbbször az ajkakon jelentkezik,másoknak a szájüregben, mind például Neked is vagy ahogy írtam: a szemen és környékén.
2016. jún. 2. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!