Gombás lenne a lábam? ( Képekkel )
Nos a helyzet a következő. 21 éves srác vagyok, 1 hónapja kezdtem el dolgozni. Heti 6 nap, napi 8 óra dögmelegben, munkavédelmi bakancsban. Az utóbbi időben nagyon elkezdett izzadni a lábam ( 100%-os pamutzokniban ), nap végére olyan a talpam mintha vízben áztattam volna, és ráadásul iszonyat büdös is. Az ujjakról hámlik a bőr, a talpamon pedig a képen látható állapot uralkodik. Eddig soha nem volt ilyen gondom. Mit csináljak? Valami konkrét krém rám, vagy ecetes áztatás? Már ha egyáltalán gomba. Itt vannak a képek :
A lábszag gyakran bakteriális eredetű, szóval nagy valószínűséggel jó. De esténként feltétlenül kenj rá testápolót is.
Egyébként nem értem a lepontozást, saját tapasztalatból írok, nem csak a levegőbe beszélek!
Jégzselé is jó,egyébként vegyél a bakancsba normális talpbetétet és pamut/gyapjú keverékű zoknit is próbálj ki ha van rá módod.
Bőr katonai bakancsban járok télen-nyáron,volt mikor napi 10 órát volt a lábamon és semmi lábszag,izzadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!