Ha csak éles mellkasi szúrást érzek, az nem szívbetegség?
Nincs semmi olyan jele mint pl. Egész testes zsibbadás, rosszul lét, bal kari fájdalom, csak szúr a bordáimnál és a mellkasomnál.
Orvosnál voltam, a tüneteim alapján nem csinált ekg-t, lehet pánik beteg vagyok? De akkor is érezhetem a tüneteit a pánik betegségnek amikkor ép nem pánikolok, depizek ?
Sok dolog lehet, jöhet a fájdalom a gyomortól is, de nekem volt erős fájdalmam bordaporcgyulladástól is. Nem hiszem, hogy pánikbetegség, én szervi okra gondolnék, ha nem hagy nyugodni, akkor menj el ügyeletre délután, a háziorvosod rendelése után, vagy menj vissza a dokihoz. Szívrendellenességgel születtem, de mindig legyintettek a dologra, már születés közben is jelentkezett a problémám és 24 éves voltam, mire rájöttek, hogy tényleg valós a probléma és szükség lesz egy katéteres beavatkozásra. Ne hagyd, hogy lerázzanak. Ki tudja, mennyiszer kötöttem ki pszichológusnál 1-1 kardiológiai kivizsgálás után, mert állították, hogy nincs semmi baj. Pedig volt. Most itt vagyok a katéteres beavatkozás után, gyógyszert is szedek és VÉGRE egészségesnek érzem magam.
Drukkolok, hogy jól legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!