Lehet szivbetegség?
Sziasztok, vasárnap ki mentem ismerősömért a vonathoz ez kb 2km tavolsag volt,(gyalog mentem)nem siettem de amikor hazaertunk elkezdett szurni a szivem, izzadtam, szedultem(azt hittem lefordulok a szekrol). Azota folyamatos nyomast erzek a mellkasomban es egyszer fordult meg elo ez a szedulese eset, tenap este 11 ora korul. Voltam ma orvosnal es azt mondta magas a pulzusom es irt fel fortedolt illetve szivritmus szabalyozo gyogyszert. Amit ma nem tudtam kivaltani, igy meg nem is vettem be belole. Mellesleg dohanyzom, napi 20-22 szalat. Nem vagyok sztresszes ember, altalaban ki tudom zarni a zavaro tenyezoket de manapsag sok a problema, probalok tudomast sem venni roluk.Igazabol ket kerdesem lenne, szerintetek mi lehet ezeknek az oka, illetve elkezdjem-e szedni a gyogyszert?
20/f
Ui: bocs az ekezethiany miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!