Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Veres széklet hogy nez ki?...

Veres széklet hogy nez ki? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Marmint a felszíne veres? Ma észrevettem hogy piros darabkak vannak a szekletemben, benne, nem a felszinen, állaga normalis. Teljesen véletlenül vettem eszre. Nagyon megijedtem. Nem ettem paradicsomot, csak keves pizzat, melyhutottet. Semmi mas pirosat. Ez vajon ver? Vagy kaja? Darabok.Figyelni fogom.Huu de para.
2016. máj. 15. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha azóta nem tapasztaltál ilyet akkor semmi baj. Erősebb széklet is megsértheti kicsit a vastagbél falát. Friss piros vér aranyérből szokott lenni de az sem nagy baj. Fekete széklet emésztett vért jelent ekkor már keresni kell az okot. Azóta valami?
2016. máj. 17. 21:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Képzeld...rajottem...dinnye darabok voltak😂 Mar a frász kerulgetett. Pedig csak egy falatot ettem...tenyleg nem sokat...el is felejtettem es teljesen veletlenul esett le...azota nem volt. 😊
2016. máj. 18. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!