Mitől hidegek a végtagjaim?
Nekem is ez van
89% ban keringési probléma a hibás ezekért
Orvos mondta nekem amikor voltam ezzel nála
Majd visszakell mennem mert nem kaptam ra semmit nem tudom mi lesz a teendő :)!
Nátriumhiány.
Tiszta káliumtól mentes konyhasót kell fogyasztanod fiziológiás mértékben.
Mikor fogják fel már az laikusok, és orvosok, hogy a nemzeti sócsökkentő program vérkeringésrontó.
Az azt jelenti, hogy kóser(tiszta) sót kell enni.
De dióhéjban azt jelenti, hogyha csökkented a nátriumfogyasztást, akkor csökken a keringő vér mennyisége, nő a vér viszkozitása, romlik a szerveknek a vérellátása.->cukorbetegség, vesebetegség Attól függ melyik szerved adja fel előbb
Ha a nátriumhiány elég erős akár a csontjaidból, és az inakból is kivonja a sót a szervezeted.
Az öregek azért ilyen csontritkulásosok, mivel az orvosok rábeszélték őket, hogy á nem szabad megsózni az ételt.
Persze ők se(orvosok) tudják, hogy mit csinálnak :D
Csak hisznek mindenféle agyalágyult kutatásnak.
De még a rákbetegek is lesznek tőle, mivel a só gátolja meg a szénhidrátokban(kenyérben) a candida albicans szaporodását.
Tudod ami azt a fehér lepedéket hozza létre az ember nyelvén, olyan büdös lesz a lehelleted tőle.
Tejfalussy András tanulmányait a tiszta sóról és a tiszta vízről megnézhetnéd.
Gyakorlatban azt jelenti, hogy csak olyan sót veszel amire rá van írva a magyar szabvány. A többiben akármennyi kálium lehet.
Valaminthogy, napi legalább 15 g tiszta sót fogyasztasz.
Fogyasszon az 5g-ot aki lassú öngyilkosságot szeretne elkövetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!