Ösztrogénhiány okoz hajhullást?
Valakinek van hasonló problémája?
Már mindent kivizsgáltattam, nincs gócom sehol, vitaminokat szedek, rendben vagyok. A hormonvizsgálaton kimutatták hogy, az ösztradiol <73.
Már semmi másra nem tudok gondolni, amitől csomókban hullhat a hajam, csak erre.

Nyilvánvalóan tiszta káliumtól mentes sót kell enned.
Én Tejfalussy Andrástól veszem.
és itt van 95 db könyv amit ő adott ki
Én nem sajnálom magamtól a sót, alaposan megsózom minden ételem. Ez helyrehozza a hormonrendszert, meggyógyítja a rákbetegséget.
Ja és a nátriumhiány elsődleges tünete a fehér lepedékes nyelv, amit a candida albicans elszaporodása okoz.
Soha ne bízzátok az életeteket az orvosokra, csak éppen annyit tanítanak meg nekik, hogy a betegségeiteket gyógyszerrel kezeljék.

Ja és a kenyér sózása az elsődleges, mert a talmud szerint a sóskenyér 83-fajta betegséget gyógyít.
Persze ugyanúgy fontos a tészták és a zöldségek sózása, hogy helyreálljon a na-k arány.

sejtettem, hogy a "sómérgezés teóriáról" van szó :D ne haragudj, de ez butaság. A só minden formájában jelenkori ("tengeri só") vagy ősi tengerből ("kősó") származik,és természetétől fogva nem csak tiszta NaCl- beépülhetnek helyettesítő elemek,de erről inkább nem írnék hosszasan. (egyetemi tanulmányaimból következően van némi rálátásom) [link]
no de nem akarok vitatkozni, csak szegény embereket ne vadítsuk már ilyen félelemkeltő elméletekkel.

Vannak itt olyan emberek akiknek van orvosi végzettségük mégis ostobaságokat terjesztenek.
Vagy talán nem olvastad el prof. Papp Lajos nyilatkozatát?
Rá nem mondhatod, hogy á nincs orvosi végzettsége.
Szerinted miért ilyen sok a rákbeteg?
Biztos a túl sok adalékanyagtól mi? Egy frászt.
De legalább Tejfalussy András nagyon jól ismeri a bibliát, mert abban levan ám írva hogyan kell népet írtani Jáhve módszere szerint.
A legtöbb orvos nincs ezekkel tisztában.
Az orvosnak hiába mondanám, hogy a talmud a tóra magyarázata.
Mert ugye kétféle ivóvíz és kétféle kenyér van.

Ja és a tudomány már rég bebizonyította ezeket az írásokat.
Nobel díjas kutatók bizonyították, akik embereken és állatokon kísérletezték ki a "jótékony" hatásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!