Máj rákos a barátnőm, és csak olyan emberek tanácsára vagyok kíváncsi akik átélték vagy túl élték ezt az isten csapását és létezik jobb megoldás mint a kórház?
Máj rákra van egy tuti módszer(vagy ha nem is tuti, de nagyon jó). Rádiófrekvenciás ablációnak hívják. Itt egy tanulmány róla:
Ezt a módszert egyébként itthon is csinálják, csak utána kell nézni, hogy milyen kórházban, de sanszos, hogy csak a budapesti 1-es Honvédkórházban. Próbálj olyan helyet keresni, ahol van katéteres labor vagy angiográfia.
Egyébként én úgy tudom, hogy a máj illetve csontáttét már majdnem a vég. Főleg ha másodlagos a folyamat(mármint májáttétje van).
Szia. Hosszú lenne elmondanom az én történetemet. A lényeg hogy most egy 8 cm-es daganat van a tüdőmön. 1 évvel ezelőtt, azt gondoltam a júniust már nem érem meg,de mégis itt vagyok.A vicc az, hogy az orvosok is elég pesszimisták voltak, mert mindenki csak azt szajkózta, hogy kemo,kemo,kemo.Hát nem mentem el,mégis jól vagyok. Kérlek, semmiképp ne menjen a barátnőd kemora. Annál ádázabb dolog nincs. Nem gyökerestül szünteti meg a problémát..vissza jön. Újra és újra. Amit ajánlok: rengeteg immunerősítő!(liposzómás c-vitamin)Varga gomba, ezüst kolloid oldat,Huminiqum szirup vagy kapszula,fulvosav,szőlőmag őrlemény. Illetve a Culevit-et is ajánlom.
Ennyit tudtam tanácsolni. Mielőbbi gyógyulást!
Konnyo mondani higy semmi kemo,pedig en se mennek el ra, de neki hogy mondjam azt hogy felejtse el mikor fogalmam sincs mi a jo vagy mi a rossz. M
Az utolso verkepe jobb lett. Cannabis olajat eroltetem neki,de attol meg nyomott egesz nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!