Keratosis Pilaris-ra (érdes bőr) létezik megoldás?
engem is mostanában kezdett el zavarni úgyhogy belefogtam egy komoly kúrába.
1.minden nap fürdéskor egy olyan kis "fürdőfelhővel"alaposan megmosom.Valamikor le is radírozom testradírral.
2.bekenem sudo krémmel arra kenek valamilyen testápolót
3.minden nap megiszok 2 liter vizet.nem tudom hogy ez közrejátszott e a gyógyulásban de inkább leírom.
KÉPZELD ÉN EZT 2 HETE MINDEN NAP MEGCSINÁLOM ÉS MÁR MAJDNEM ELTŰNT!! :D remélem tudtam segíteni:)
Tehat Isten ellen valo vetek szaritani a bort, hidratalas es hamlasztas a kulcs! Emlitett meg egy bogyot az orvosom, Neotigason a neve, de ez olyannyira eros retinoid tartalmu gyogyszer, h meg a kezelest koveto 2 ev mulva is magzatkarosito hatasu, tehat korulmenyes, es az orvosom sznt rombolna a testem, igy nem irta ki.
Kentem meg (szinten ma, vegso ketsegbeesesemben) kukoricacsira olajat a boromre (fokent a kiszaradt arcomra), es kepzeljetek, nagyon sokat segitett!
Es meg egy tippem van: a vegleges szortelenites. Ugyebar KP ott van jelen, ahol szorszalak nonek. Ha nincs szorszal, nincs KP - logikusan, de ez nem bizonyitott, de ha kiprobaltam (miutan vallalhatova valik ujra a borom), megirom, mik a tapasztalataim :) sok sikert minden sorstarsamnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!