Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez a nagyon erős...

Mi lehet ez a nagyon erős fájdalom a combomban?

Figyelt kérdés
Már egy ideje a bal combomban nagyon erős nyilalló fájdalmat érzek. Leginkább akkor ha rá állok. Olyan mintha egy ér húzódna vagy nem tudom. Egészen a derekamtól a combom közepéig. Eddig nem volt ilyen erős, sőt napokig nem is volt, de ma újra elkezdte, viszont sokkal erősebben mint eddig, és rá állni sem tudok, ha meg sikerül is rá állnom nagy kínok árán. Tudni illik, hogy már van egy másfél éves kislányom és a második babánkat várjuk. Az első babánál nem volt ilyen. Magnerotot szedek napik 2x1-et. Köszönöm előre is a válaszokat! :)

2016. máj. 4. 16:54
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és eddig ülve vagy fekve nem fájt, most úgy is fáj egyfolytában.
2016. máj. 4. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Háát nem tudom nem lehet esetleg húzódás vagy trombózis?? Aa mélyvénás trombózis nem egyből látszódik.. nem dagad a lábad?
2016. máj. 4. 20:33
 3/3 A kérdező kommentje:
nem dagad, legalábbis nem vettem észre.
2016. máj. 5. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!