Tegnap óta egész nap csak innék. Alig tudom visszafogni magam.10 percenként innék vizet. Mitől lehet?
A vércukrom, vérzsírom, vérképem, májam stb. biztosan rendben van. Soha nem volt velük semmi gondom. Középkorú nő vagyok. Eddig naponta kb. másfél liter folyadékot ittam. Tegnap óta 3,5-4 litert iszom, de meginnék vagy 6 litert is. Nagyon nehéz visszafognom magam, mert tudom, nem jó sokat sem inni, meg keveset sem. Eszméletlenül kívánom. Citromos vizet szoktam leginkább inni, meg 100%-os gyümilevet.
Mi a frászkarika lehet?
A háziorvos mint írtam, nem csinál semmit.
Ettől függetlenül elképzelhető, hogy elmegyek az ügyeletre holnap este, hátha az ügyeletes normálisabb lesz, mint a háziorvosom, mert már folyamatosan fáj a jobb bordám alatt. Ezt gondoltam ki. Még soha nem volt epehólyaggyulladásom, csak UH-val nézték meg korábban és találtak benne követ, de akkor még nem voltak tüneteim.
Most lefekszem, mert nehezemre esik ülve vagy állva lennem. Hátha kibírom még holnap estig.
Kamilla van itthon. Cickafark teát holnap tudok venni.
Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!