Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Sistergés fejben?

Sistergés fejben?

Figyelt kérdés
Sziasztok azt szeretném kérdezni ,hogy ti tapasztaltatok olyat ,hogy nem zakatolást hallotok vagy zúgást éreztek hallotok a fejetekben hanem sistergést?Nekem ritkán de előfordul és el3g ijesztő.Pontosan le se tudom írni ,hogy mi ez.Talán a sisetergés a legjob hasonlat hozzá.Vagy mikor vesztek egy forró fürdőt jó sol habbal és habbnal lehet hallani azt a fura hangját ahogy tünnek el a habok vagy mi..nem tudom.jobban leírni bocsánat ne nevessetek ki :) :( Egyszerre hallom.és érzem azt a morajlást közbe a fejembe.Hátúl tarkó felett.Kicsit félek...

2016. ápr. 7. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem szo szerint nyomas volt a fejemben massziv honapokig es mar kezdtem azt hinni, hogy megorultem vagy uton vagyok a megorules fele. Feszitett es belul ereztem egy ilyen zsibbado, nyomo erzest. Mint amikor mely vizbol jossz fel es nyoamst erzel, na kb ahhoz hasonlo volt.

Nekem stresszre fogtak, de igy utolag szerintem a hosszan tarto vashianyom volt a ludas .

Menj el neurologushoz , ha ne mulik .

2016. ápr. 7. 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni de fogalmam sincs mi lehet><
2016. ápr. 7. 18:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Lelkileg kicsit most nyomott vagyok.Lehet nekem is adtól.
2016. ápr. 8. 14:05
 4/5 Reszelő aida válasza:
Nekem is 2 hete kb nyomas erzes van a fejembe meg ha megkopogttatom olyat hallok a fejembe mint ha ures fazekat utnenek ilyen fura kongas hang ez mitol lehet
2016. ápr. 9. 16:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Lett valami eredmény? Mostanában én is ezzel küzdök
2022. dec. 24. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!