Lisztérzékenység?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb 2 honapja teljes kiőrlésű búzalisztből készített sütit ettem napokig, és kijöttek rajtam a lábfejemtől felfele kiütések. Miután nem ettem ezt eltünt, de most újra kijöttek mióta minden nap zabpelyhet reggelizem, nem gluténmentes zabpelyhet! Napok óta fáradtnak érzem magam, a haspuffadással évek óta problémáim vannak. Ha sima feher lisztből készített ételt eszem, a puffadáson kívül mást nem észlelek. Mi lehet ez?2016. ápr. 6. 12:46
1/1 anonim válasza:
Kérj beutalót allergológiai szakrendelésre, én inkább allergiára gyanakodnék. Az allergológián lisztérzékenységre is tudnak vizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!