Kérem írjatok! Vannak itt olyanok (vagy hozzátartozók) akik átestek már bakteriális agyhártyagyulladáson?
39 éves páromat 19-én bakteriális agyhártyagyulladással diagnosztizálták. (Előtte háromszor küldték haza az ügyeletről)
A gyulladás miatt mélyaltatásban tartották. Kapott egy kamrai draint, hogy a nyomást csökkentsék a fejében. Közben volt a gerincén egy tályogműtét, kitisztították a tályogot, mert lehetséges oknak tartották. A gerincvelői folyadék szépen tisztult, az antibiotikum terápia hatott. Két napja nem kapja az altatókat. Jelenleg erősebb hangokra reagál csak, szemkontaktust nem tudunk létesíteni vele. Kinyitja a szemét rázogatásra, fájdalomingerre. Az orvosok szerint kómában van. Van kiút?
van valami fejlemény?
sok kitartást kivánok
Nekem volt olyan ismerősöm akinél agyhártya gyulladás volt. Teljesen rendbe jött.
Sok sikert, kitartást és jó egészséget neked és a párodnak!
Szia!
Most talaltam meg a kerdesed, mivel a temaban kutakodom. Ket pici gyerekemnek szeretnem beadatni az oltast a B tipusra (a C-re mar oltva vannak)
Hogy van a Parod? Javult az allapota?
Gondolom o nem volt beoltva, ugye?
Koszonom ha valaszolsz!
Minden jot kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!