Ehhez a tünetekhez milyen betegséget tudnátok elképzelni?
Figyelt kérdés
Tudom, ez így kevés, rengeteg lehetőség lehet, de a barátnőmet már lassan egy másfèl ève vizsgálgatjàk, de nem tudnak rájönni, mi baja. Egy hònap leforgása alatt nagyon sokat hìzott, pedig keveset eszik, először pajzsmirigyre gyanakodtak, de nem jött be. Aztàn arra jutottak az okosok, hogy lisztèrzèkeny, ezèrt nem tudja a szervezete felvenni a vasat(ugyanis nagyon vashiányos is). Hiába ètkezik glutènmentesen, nem javult semmit az àllapota, sőt, most tovàbb hìzott... Ma ment pont az orvoshoz, ùtközben nagyon rosszul lett, amikor beèrt, kiderūlt, hogy nagyon magas a vérnyomása, ès hogy a szìve nagyon gyenge, mert nem bìrta a hirtelen felszedett plusz sùlyt. Màr egy ideje a feje is fáj rendszeresen. Ezek milyen betegsègre utalhatnak, a fejfájàs, a hirtelen hìzás a semmitől, a vashiány?2016. ápr. 1. 18:18
1/5 anonim 

válasza:

Nőgyógyàsz làtta már? Lehet hogy PCOS.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez elgondolkodtatò, mert egyszer volt már nála is, ès egy folt làtszòdott a mèhèben meg szabálytalan az alakja is, azt hiszem.
2016. ápr. 2. 19:20
3/5 anonim 

válasza:

Menj el nődokihoz újra én azt javaslom. Ő látja majd, ha erre utaló dolgok vannak és elküld további vizsgálatokra .
Cukrod jó?
4/5 anonim 

válasza:

Bocsi rosszul fogalmaztam. Elfelejtettem nem te vagy az érintett , hanem a barátnőd... Na de a lényeg érthető így is gondolom:)
5/5 A kérdező kommentje:
Szerencsère a jövő hètre van időpontja a nőgyógyászhoz, akkor majd felveti neki ezt a betegsèget. Addig megkèrdezem tőle a vèrcukorszintjèt.
2016. ápr. 3. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!