Extrasystole, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Voltam EKG, ultrahang, Holter vizsgálaton, nincs szervi bajom, EKG oké, Holter mutatott ki enyhe extrasystolekat és kis mennyiségű bétablokkolot írtak fel. 1,25 mg ConCor minden reggel.
Egy hónapig működött is, viszont annak ellenére, hogy szedem, megint elkezdte csinálni és nagyon ijesztő, idegesítő.
A doktor azt mondta, ha stresszes a napom, akkor bevehetek 2,5 mg ot reggel, de eléggé félek a gyógyszerezéstől, nem igazán merek eltérni attól, amit felírtak.
2016. márc. 29. 21:05
1/3 anonim válasza:
Én is szedek bétablokkolót, mert gyorsan ver a szívem, de mellette ugyanúgy vannak extra ütések, de rá is van írva apapírjára, hogy nem ritmusszabályozó.
Tudom, hogy ijesztő, de a legfontosabb ilyenkor, hogy ne ijedj meg.
2/3 anonim válasza:
Panangin forte lehet segíteni fog. Nekem segít legalábbis. Még nyugtatót is szoktam bevenni, ha félrever, és akkor rendbe jön.
3/3 A kérdező kommentje:
Egyébként ebből meg lehet gyógyulni? 1 éve nem volt semmi bajom, csak magasvérnyomás, de az szerintem idegi.
2016. márc. 29. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!