Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A panikbetegseg altal okozott...

A panikbetegseg altal okozott vernyomas emelkedesbe es magas pulzusba bele lehet halni?

Figyelt kérdés
2 napja vittek be a korhazba, baratnom mentot hivott, mert iszonyat gyorsan vert a szivem, szedultem, legszomj, de mindent rendben talaltak es nem tudjak mi lehet ez, pajzsmirigy, ekg szabalyos stb csak gyors a szivveres. Regebben 10 eve panikbetegnek diagnosztizaltak, de akkor nem volt ennyire intenziv.
2016. márc. 29. 17:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom, hogy foglalkoztal velem, rendes vagy es neked is kivanok sok sikert. Lehet elkezdem a gyogyszert, de csak ideiglenesen, mert ez igy gatol az elorelepesben, a munkahelyem otthagytam es folytatom a sajat vallalkozasom immaron 100%ban, ha nem lenne ez :( Ha van kedved beszelgetni akar facebookon vagy emailben, szivesen beszelgetnek a te problemadrol is.
2016. márc. 29. 19:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Köszi, de én 20 éve vagyok pánikbeteg és más súlyos betegségem is van, nem sokat segít rajtam a beszélgetés. A pánikhoz amennyire lehet, már hozzászoktam, de mindig újabb tünetekkel jön elő, nehéz ügy. Az antidepi nem változtatja meg a munkabírásodat, a nyugtató igen, emiatt lenne érdemes elgondolkodnod rajta. Legutóbb, az egyik ismerősömet 2 hét alatt helyrerakta a gyógyszer és én nem látok rajta semmi személyiségbeli változást, csak jól van és tud dolgozni.
2016. márc. 29. 19:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Bocsanat, elaludtam a nyugtato miatt.. Megkerdezhetem, hogy mi bajod van meg? Lehet elkezdem a gyogyszert holnaptol.
2016. márc. 30. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!