Hogy kúráljam ki magam itthon?
Még az ünnepek előtt elmentem a doktornőhöz a panaszaimmal, azonban nem igazán figyelt rám. Majd jött a húsvét,s még rosszabbul lettem. Étel, ital, semmi se ment le,marja, fáj és slejmes a torkom, köhögök irritál de nem szakad fel, emellett lázas vagyok, meg nagyon náthás. Visszamentem mert annyira fáj,baloldalt a mandulám teljesen megdagadt. Azonban meg se vizsgált, kaptam egy lázcsillapítót meg egy neocitránt. Szándékosan ma mentem, nehogy azt mondja "lógni" akarok csak a követelességek alól, de ezzel most mit kezdjek? Van itthon méz azt ettem de semmit se segít,se a forró tea. Olyan erőtlen vagyok, húz magával az ágy fáj mindenem.
Másfelől nem áll meg az élet,így kell mennem suliba.
suliba inkább ne menj, ha nem muszáj
én is beteg vagyok, sajnos szabadnapot kellett kérnem, de nekem ez csak valami vírus lehet.. neked őedig lehet előbb-utóbb ki kell venni a manduládat, én is átmentem ezen.
Tantum verde spray torokfertőtlenítésre, ACC vagy lándzsás útifű szirup váladékoldásra, sok vitamin, főleg C vitamin, sok folyadék (gyógytea vagy ásványvíz), gyakori szellőztetés, gyakori alapos orrfújás, mindig tiszta zsebkendővel, pihenés.
Mielőbbi gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!