Ez tüdőgyulladás?
Szörnyű hangja van a köhögésemnek, ha mély levegőt veszek akkor hát hogy mondjam el konkrétan késik a hang ahogy veszem a levegőt, kicsit száraznak de néha ha megerőltetem egy kicsi váladék jön fel a köhögésemmel, 37,2fokos a hőmérsékletem és a hangomon nagyon hallatszik, hogy megvagyok fázva éés nagyon sokat fújom az orrom sokat eldugul.
Ez lehet tüdőgyulladás?
Ja és a váladékot ki kell köpni?
Még jó, hogy ki kell köpni, elég gusztustalan lenne lenyelni és a gyomrodnak sem tenne jót.
Kellene valamilyen hurutoldó köptető, és orrcsepp is ha orrhangod van.
Orvos nem ártana ha meghallgatná a tüdődet.
És persze mindenhol 4ig van ma rendelés annyira örülök, hogy az utolsó napon csak eddig van. (most hívta fel anyu őket)
15/F
a Robitussin nem köhögés ellen van? azt NE szedd, ha feljön váladék! köptetőt kell szedni (pl. elixirium thymi compositum, recept nélkül is van). én sokkal rosszabbul voltam (6 napig 38,6 °C, naggggyoncsúnya köhögés, éjszaka egy percig sem aludtam, először csak egyik, aztán mindkét oldlon fájt a mellkasom, én is furán, sípolóan vettem a levegőt, nem tudtam kikelni az ágyból. de tüdőgyulladást nem sikerült kimutatniuk. persze antibiotikum kellett, attól jobban lettem.
valószínűleg csak felső légúti fertőzésed van, esetleg még a légcsövedet is érintheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!