Ez tüdőgyulladás, vagy más?
Figyelt kérdés
Csütörtök óta kb 5 percenként rámjön a köhögés, ami hol száraz, de sokszor inkább hurutos. Fáj és szúr a hátam, ég a mellkasom. Lázam nincsen, este mértem, akkor 37,3 volt. Ha sikerül felköhögnöm valamit, az általában zöld színű. Ez mi lehet? Tüdőgyulladás? Orvoshoz hétfőn tudok menni, addig bárkinek valami tippje, hogy jobban legyek? Asztmás is vagyok sajnos.2016. febr. 6. 20:45
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy csak hörghurut, de majd holnap meghallgatja a tüdődet a háziorvos és ha kell elküld röntgenre, addig is igyál mézes hársfa- vagy bodza teát, kakukkfű teát, szzopogass negrot, vagy fekete csomagolású Halls cukorkát, jó köptető az Elixirum thymi is, felhozza a letapadt váladékot. Zöldes köpetnél már valószínű, hogy antibiotikum kell.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ! Milyen esetben fog elküldeni röntgenre? Antibiotikumot nem igazán szeretnék szedni, mert december óta ez lenne a 3.antibiotikum kúrám...
2016. febr. 7. 08:45
4/4 A kérdező kommentje:
Az ügyeletet kihagynám...
2016. febr. 7. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!