Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tehetek a mumpsz ellen?

Mit tehetek a mumpsz ellen?

Figyelt kérdés

Sziasztok,olyan panasszal fordulok hozzátok,hogy mit tehetek mumpsz ellen?

Tegnapi napon duzzadt be legelőszőr annyira,hogy jól látható volt szemmel is.Mai napon még nagyobb lett,orvosnál voltam írt fel Dalacint és Cataflamot.az mondta hogy már a 3.napra le kellene mennie a duzzanatnak,de eddig csak nagyobb lett...

Holnap a suliba próbaérettségi van matekból.Az este lázas voltam,és mit ne mondjak elég kellemetlen egy ekkorára bedagadt nyakkal felmenni az iskolába,és 3 órás próbaérettségit írni.Szerintetek menjek-e fel iskolába esetleg,nincs-e valami tapasztalatotok,hogy mivel tudnám felgyorsítani a duzzanat visszahúzódását?

19/f

2016. márc. 15. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:
12%
Kaptál védőoltást másfél évesen? Ha igrn, akkor nem mumpsz. Kellemetlen, de túlélhető.
2016. márc. 15. 11:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Elméletileg kaptam.

De minden tünet arra mutat hogy mumpsz.

A fültőmirigyem van rendesen bedagadva,fejfájás,lázam van.

2016. márc. 15. 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:

nehogy iskolába menj, mert ha tényleg mumpsz, akkor másokat is megfertőzöl vele, azt a próba érettségit máskor is meg lehet írni, ezen nem fog múlni semmi

viszont, amint lehet, menj vissza dokihoz

2016. márc. 15. 11:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mumpsz ellen nincs életre szóló védettség, akkor sem ha már volt ilyen betegséged!

Barátom! Ezt pihend ki, mert csúnya dolgokat művelhet veled! Rengeteg szövődménye ismert. Pihenni az ágyadban és beszedni a gyógyszert amit rendeltek számodra!

Gyors gyógyulást kívánok.

2016. márc. 15. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!