Miért nem használ a fájdalomcsillapító? Megőrülök, úgy fáj a fejem, reggel óta 4et vettem be, de semmi.
Figyelt kérdés
A Rubophen máskor 1-2 perc alatt hat, most 3 szem semmit sem csinált, + kaptam egy másfélét is.
Mi lehet az oka, hogy most nem hat?
2016. márc. 14. 15:37
1/6 anonim válasza:
1-2 perc alatt semmilyen gyógyszer nem hat, mivel előbb a gyomorból fel kell szívódnia a vérbe és el kell jutnia megfelelő koncentrációban a megfelelő helyre, ami legalább fél óra. A fejfájásnak sok oka lehet, a rubofen a hőcsökkentő fájdalomcsillapítók közé tartozik, de inkább hőcsökkentő, mint fájdalomcsillapító. Nem ezt kellett volna bevenni. Ennél még az aszpirin is jobb, de ki kellett volna próbálni a szénsavas italt, mit értágítót, esetleg a citromos kávét, mint érfal-görcs oldót stb.
2/6 anonim válasza:
A fejfájást először 2 pohár vízzel kell kezelni,a dehidratáltság is okoz fejfájást!
3/6 szamo77db válasza:
Nekem a Saridon vált be leginkább.
4/6 anonim válasza:
Én ilyenkor megiszom két nagy pohár vizet és kimegyek a levegőre sétálni, általában segít.
6/6 A kérdező kommentje:
Á, fél napot a levegőn voltam, meg egész nap ittam.
Jól is néznénk ki, ha fél óra alatt hatna a gyógyszer.
Lehet van, akinél így hat, de nekem a Rubophen tényleg a legjobb, 2 perc alatt hat, pedig néha majd szétszakad a fejem.
Többnyire eső előtti napokon.
Hát most is bevált, ugye havat jósoltak mára, de egész napos eső lett belőle, emiatt fájt annyira.
2016. márc. 15. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!