Mi lehet a baja a páromnak?
Figyelt kérdés
Honapokkal ezelőtt kezddődött hogy állandoan fájt a feje néha hányt is ienkor egész nap fekszik.Elment orvoshoz aki azt irta szedjen magnéziumot,ami nem segitett!Szemészetre külték semmi baja.Elájult,korhàzba került ahol kapott infuziot azt mondták fáratság,pihenjen.Itthon volt 2hétig szinte evett meg alutt.De,a panasza ugyanugy fent áll pedig ennek màr 3honapja.Szinte minden nap fáj a feje,néha már annyira hogy hányik.Orvosokban már nem bizik mert ugyis elküldik.Segítsetek!2016. márc. 12. 14:02
1/4 TR75 válasza:
Ez akár lehet migrén is.
Sokat szerintem itt ne várj, egy fejfájás ambulanciára kellene eljutnia, vagy neurológiára.
2/4 anonim válasza:
Helyesírási hibajavító be van kapcsolva...?
3/4 anonim válasza:
Egy agyi MR vizsgálat nem ártana, ha nem migrénről van szó.
4/4 A kérdező kommentje:
Bocs siettem!Nem a legnagyobb gondom most a helyesírás siettem...
2016. márc. 12. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!