Szerintetek ezt hogy dolgozzam fel?
Figyelt kérdés
A 17 éves bátyjámról kiderült hogy valami születési gondja van. Eddig azt hittük róla, hogy csak szimplán ennyire makacs, hogy ha anyáék azt mondják neki, hogy nem csinálja csak azért is csinálja. Naponta megiszik 0,5l whiskey-t és elszív egy doboz cigit. Teljesen máshogy látja a világot mint mások, és nagyon önromboló életet él. Nekem ez feldolgozhatatlan, hogy az eddig normálisnak ( csak kicsit makacsnak ) hitt tesómnak valami betegség miatt más a gondokozása és én ezzel nem tudok megbarátkozni. Egész nap ezen sztresszelem magam, mostmár kb nem akarok hazamenni mert azon gondolkozom, hogy mi lesz a következő rém tette. Ez nekem nagyon rossz, higy minden alkalommal a haza induláskor görcsbe rándul a gyomrom! Tudnátok tanácsokat adni? 14/L#beteg #Feldolgozhatatlan
2016. márc. 12. 13:26
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és a szüleim már járnak pszichológushoz, hogy ezt hogyan kezeljék, de engem nem akarnak elküldeni.
2016. márc. 12. 13:43
2/4 anonim válasza:
Aztán milyen születési rendellenesség kényszeríti rá, hogy igyon meg cigizzen?
3/4 anonim válasza:
Igen, ez vicces. Szerintem neked mondták csak ezt mert nem akartak azzal elszomorítani hogy a tesód egy tahó függő.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát azt mondták, hogy ennek a betegségnek vannak szakaszai amikor az alkoholban keresi a megnyugvást és ez tart egy darabig és mikor vége ennek a szakasznak kb normális lesz. Aztán ujra jön ez a szakasz és ez igy megy tovább...
2016. márc. 12. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!