Mit tegyek, magas a vérnyomasom, hőemelkedésem van lüjtet fáj a halántékom forró a fejem, ráz a hideg?
Jah és nem vagyok éhes pedig dél óta nem ettem és ki vagyok száradva pedig folyton iszok.
A vérnyomásom mindig normális volt 110 körüli, most 136/95. A szemem be van vérezve már fél éve voltam szemészeten nem használt a csepp de a vérnyomásom sztem azóta volt mérve és nem volt magas nem is gondoltam h összefügg. De fájt a torkom elmentem fül orr gégészetre ott vérbőséget állapított meg a doki a torkomban cataflámot irt fel elolvastam a leirását akkor gondoltam megmérem a vérnyomásom és tessék, tök magas...stresszelek ezt tudom és ez nem jó...de most a cataflamotnem szedhetem mert magas a vérnyomásom, gondolom a szemem is ettől vérzett be, most nem tudom szemészetre menjek e v házidokihoz, de a házidoki sosem segített sajnos ha volt vmi baj...mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!