Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tényleg rákkeltő?

Tényleg rákkeltő?

Figyelt kérdés
Az hallottam,hogy a Alprazolám (Frontin) és a C-vitamin együttes alkalmazása rákkeltő.Ez igaz? Sajnos én szedek este egy szemet a leggyengébből, viszont reggel meg C-vitamint mióta az eszemet tudom.Lehet baj belőle tényleg? Jó mondjuk nem is akarom szedni életem végéig, de most így hozta a sors sajnos.Valaki tud erről valamit?
2016. febr. 29. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Sem a C-vitamin, sem a Frontin, sem ezek keveréke nem rákkeltő. Rákeltő anyagokat nem szabad Magyarországon gyógyszerként forgalmazni.
2016. febr. 29. 21:43
 2/3 anonim ***** válasza:

1/1 es válaszra reagálva: dehogynem lehet.

Nos a Frontinnak meg a c vitaminnak semmi köze egymáshoz. C vitaminból minél többet!

A frontin miért is kell? Azt szokták mondani, hogy gyenge altató. Nem-nem. Ugyanaz a hatóanyaga, mint a Sanaxnak, amit meg ugye pánikbetegség és egyéb pszichiátriai betegségnek gondoltaknál alkalmaznak. Óvatosan!

A Frontin függővé tesz, és az elhagyása nagyon bonyolult folyamat.

2016. márc. 1. 17:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez egy baromság! Nem rákkeltő sem külön, sem együtt...!
2016. márc. 1. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!