Gyorsan! Mi bajom lehet? A nyelvcsapom tegnap ota megvan hosszabbodva. Erzem hogy ralog a nyelvemre nagyon kellemetlen. Tegnap is feltem igy elaludni es ma is felek. Volt mar valakinek ilyen? Nem akarok megfulladni
Neked is eleg vastag*
Azt akartam bocsi
Ooo istenem te szegeeny, jol megszenvedtetett akkor. :O
Engem most is idegesit mert tudom piszkalni jelenleg. Napkozbe mikor valamit tevenykedek akkor nem veszem ugy eszre.
Hat igen neked jol latszik a kepeken. :( nem tudom nem-e a nyelvem is nagyobb nekem, mondjuk orvos aztmondta nem lat duzzanatot.
Koszonom a kepeidet, megyek en is fotozkodni. Jovoheten benezek a gegeszetre vele en is. Oda kell beutalo vagy fogadnak anelkul is? Sztk-ban vagy nem tudom.
Koszonooom akkor hetfon elmegyek.
Nem tudom igazabol hogy fogom birni mert erzekeny vagyok az ilyen dolgokra es hamar oklendezni kezdek sajnos. De hat csak tul lehet elni ha neked is ment :) legfejjebb lehanyom a dokit :)
Na viccet felreteve nem er le az allamig, viszonylag rovid van. Inkabb vaatag szerintem. Persze megertem majd irsz amikor az idod ugy engedi :)
Esetleg megkereshetleg facebookon? Ott konnyebben elkuldom neked a fotokat, de ide is feltehetem ha itt jobb neked, mar tudom hogy kell. Minden jot addig is. :)
Van aki dicsekszik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!