Gyorsan! Mi bajom lehet? A nyelvcsapom tegnap ota megvan hosszabbodva. Erzem hogy ralog a nyelvemre nagyon kellemetlen. Tegnap is feltem igy elaludni es ma is felek. Volt mar valakinek ilyen? Nem akarok megfulladni
Na sracok-lanyok voltam haziorvosnal vegre. Szerinte allergias vagyok, irt cetirizint. Hat jol lerazott. Kerdezte hogy zavar-e a beszedben vagy az etkezesben. Mondom nem, csak nagyon kellemetlen foleg mikor aludnak ekszaka, sose volt meg ilyenem, es felek h megjobban megnyulik megdagad majd. Hat o ugy latja h nincs baj. Ez nem tul nagy de szedjek be cetirizint az majd lehizza a duzzanatot, diagnozis allergia. Kesz vagy viszlat.
Gondoltam ennyi???? Hat ez komoly. Szerinteted beszedjem amit felirt?
Egyebkent te voltal mar vele orvosnal??
Nem cikizem a fogaidat,nekem is van néhány húzni,tömni való.Csak ne hanyagold el!
A képed gépen sajnos még sötétebb,de a nyelvcsapod nem tünik vészesnek.Szép,szabályos nyelvcsap,de valóban elég nagy.hosszú.De megfulladni nem fogsz tőle!Olvastam valahol,hogy a normál uvula fél-3 cm között van,abba a mienk belefér.Ezzel kell együtt élni,ami a torkunkban van.Már sokszor voltam gégészeten a torkom miatt,tükrözték is jó párszor,de a doki soha nem mondott semmit az uvulámra,igaz én sem kérdeztem.Ha nagyon zavar,nézesd meg a nyelvcsapod a gégészeten is,hátha mást mondanak.A gyógyszer azért vedd be,hátha jobb lesz.Úgy gondoltam ma én is elmegyek a dokihoz,kiváncsi vagyok nekem mit mond az uvulámra.Úgyis piros,érzékeny a torkom.
Na,itt van még 2 kép:az egyik ásítás közben,mikor a nyelvcsap felhúzódik,itt normálisnak tünik.A másik olyan mint amilyennek látom,ha a tükörben nézegetem a torkom.
Mi a véleményed?...Tanulmányozd!
Szia! Az a gond hogy most húzott egyet a tb-s fogorvos, nagynehezen raszantam magam mert nagyon fajt. Folyton belekoccolt a felso fogsoromba es majdnem lerangatta a fejemet a helyerol. Nagyon szenvedtem, be is gyulladt a heje nemregen mult el, tele van szilankokkal most is a seb meg van benne gyogyszer. Moat arra gyujtogetek hogy elmenjek masik orvoshoz mert nem akarok a tobbi fogammal igy jarni. :(
Ezt nem tudtam viszont hogy az atlag 3 cm is lehet. Akkor biztos masok is vannak igy akik ezzel a problemaval kuszkodnek.
Elmegyek majd ful-orr-gegeszetre is, olvastam hogyha szuksegws az uvula lezeres mutetel megrovidheto. De hat most amit nemreg ateltem a fogmedergyulladassal, nem akarok ujabb szajuregi mutetet ha nem szukseges. Majd egy szakorvos megmomdja.
Kivancsi vagyok a te orvosod mit mond!
Ez a gond hogy asitasnal nekem is felhuzodik es normalis, de amugy meg majdnem a nyelvemig log, tudom piszkalni is a nyelvemmel. Este ugy alszom el hogy probalom eloretolni a nyelvemmel, hogy ne a torkomba logjon. Ez vicc hogy ennyire felek. :)
Ma szerzek elemet a gepbe es rakok meg kepet.
Neked nem is elegge vastag, de nem latom hogy annyira piros lenne, inkabb vastag es hosszu. Biztos neked is nagyon kellemetlen. De engem evesnel-ivasnal nem zavar. Teged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!