Hogyan lehetnék nagyon beteg? (Többi lent)
Igen, tudom, hogy most hülyének néztek, de tényleg nagyon nyomós okom van, hogy ne menjek suliba. Kérlek írjatok ötleteket, köszönöm.
(Nem kell le írni, hogy milyen hülye vagyok, és a többi, mert tudom)
Hát én javaslom hogy igyál tejet, (lehet kicsit savanykás is) és egyél hozzá valami citrusfélét (narancsot, citrom, grapefruit) vagy szőlőt! Garantált hasmenés, simán otthon maradhatsz vele 2-3 napig. Igazából meg ha csak egy napról van szó még színlelheted is, úgysem fogja senki sem ellenőrizni utánad a wc-t. Esetleg meg lehet koronázva valami olajos, zsíros étellel, frissen sültet is a dolgot. Ha bekövetkezik a baj akkor meg szigorú diéta több napon keresztül, bő folyadék és száraz étel fogyasztása (keksz, pirítós, kétszer sült) valamint sós krumpli, banán, alma. Szén tabletta, nagyon jó hasfogó esetleg Imodium. Illetve normaflore hogy utána a beleidet helyre tegye és vissza állítsa a bélflórádat.
Őszintén miért nem akarsz menni suliba? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!