Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan lehetnék nagyon beteg?...

Hogyan lehetnék nagyon beteg? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Igen, tudom, hogy most hülyének néztek, de tényleg nagyon nyomós okom van, hogy ne menjek suliba. Kérlek írjatok ötleteket, köszönöm.

(Nem kell le írni, hogy milyen hülye vagyok, és a többi, mert tudom)

2016. febr. 28. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kimész sétálni úgy hogy a nyakad nem takarod el meg nem veszel fel zoknit és kiállsz a hidegben meg ilyenek... stb én így általában könnyen meg tudok fázni.
2016. febr. 28. 17:00
 2/4 anonim válasza:
75%

Hát én javaslom hogy igyál tejet, (lehet kicsit savanykás is) és egyél hozzá valami citrusfélét (narancsot, citrom, grapefruit) vagy szőlőt! Garantált hasmenés, simán otthon maradhatsz vele 2-3 napig. Igazából meg ha csak egy napról van szó még színlelheted is, úgysem fogja senki sem ellenőrizni utánad a wc-t. Esetleg meg lehet koronázva valami olajos, zsíros étellel, frissen sültet is a dolgot. Ha bekövetkezik a baj akkor meg szigorú diéta több napon keresztül, bő folyadék és száraz étel fogyasztása (keksz, pirítós, kétszer sült) valamint sós krumpli, banán, alma. Szén tabletta, nagyon jó hasfogó esetleg Imodium. Illetve normaflore hogy utána a beleidet helyre tegye és vissza állítsa a bélflórádat.

Őszintén miért nem akarsz menni suliba? :D

2016. febr. 28. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
holnap nem feltétlenül kell menni. van szülői igazolás is meg orvosi is manapság. sóskávét is ihatsz, attól belázasodsz. itt az influenza szezon, valakitől kapd el, mászkálj közösségbe.
2016. febr. 28. 19:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egy gond van, hogy szülői igazolásom már nincs, és,ha lenne is nem engednék, hogy hiányozzak, mert az én családom mindenben maximalista.
2016. márc. 3. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!