Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet limfóma? Több csomó a...

Lehet limfóma? Több csomó a nyakon?

Figyelt kérdés

Több, mint egy éve vannak a nyakamon. Az utóbbi 1,5 hónapban 2-vel gyarapodtak, így 6-7db van.

1-1,5cm és 2cm vannak. Voltam uh-n, ahol azt mondták,biztos gyulladás.

Mondtam, hogy nincs a vérvétel szerint, direkt csináltattunk. Fogászati promblémám nincs, ott is kérdeztem.

A leleten az áll, hogy a nyirokcsomók kissé echoszegények.

Megyek még az sztk-ba majd, ez magán volt.

Szerintetek érdemes továbbmenni? 100%, hogy nem gyulladás! Nem mondott semmit sem a magán uh-s!

2016. febr. 27. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vannak, már vagy 4 éve. Minden létező vizsgálatot megcsináltak, megállapították, hogy egy autoimmun betegségtől van és lehet, hogy életem végéig meglesznek a nyirokcsomó duzzanatok.
2016. febr. 27. 15:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!

Elég ijesztő, főleg mikor neten keresgélsz...

Ezek ilyen fájdalmatlan csomók, kemények. Nincs semmi más amit tünetnek lehetne nevezni limfómával kapcsolatban.

Egészséges vagyok, csak

A csomók "zavarnak", legalábbis addig, míg nem tudom, hogy mitől vannak.

2016. febr. 27. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is így voltam, azért vizsgáltattam ki magam, de szerencsére nem komoly a dolog. És ezzel meg is nyugodtam, míg ha nem megyek el ezekre a vizsgálatokra és netán valami komoly dolog lett volna, akkor meg utólag hiába fogom a fejem, hogy de miért nem foglalkoztam vele?

Az a biztos, ha kivizsgálnak, ha meg nincs semmi, akkor legalább megnyugszol. Ha meg mégis van valami, akkor azt időben kezelni tudják és nem lesz nagyobb gond.

2016. febr. 27. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Furha,hha 1 cmnél nagyobbak,szövetmintát szoktak venni..nálatok ez fel sem merült?És az h még 2vel gyarapodott..hát nem tudom

...

Ha gyulladás lenne már rég elmúlt volna -.-"

Érdemes tovább menni!!tévedhetett is.

Azóta van valami fejlemémy?

2016. máj. 24. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!