Ez lágyéksérv vagy csak ráparázom?
Figyelt kérdés
Pár hete műtöttek combsérvel. Ahogy felülröl nézem az alsó hasfalamat olan mintha egy csöppet asszimetrikus lenne. Egyáltalán nem fáj semmi, de úgy vettem észre hogy a bal oldal nagyobb. Ha a hátamra fekszem és köhögök nemtudom eldönteni hogy kitüremkedik vagy csak az izom mozog. Szerintem csak ráparázom.2016. febr. 27. 00:21
1/1 anonim válasza:
ilyen esetben együtt èlsz a fèlelmeddel, úgy, gondolom nem vagy belgyógyász.
szembenèzni ès elmenni megmutatni magad, biztonságot jelentene. a legbiztosabb,amit megtehetsz, hogy mèg most telefonálsz egy orvosnal ès megadod az esèlyt arra, hogy rendbe tudd.magad. amikor nekem voltak hasonló gondolataim mèg 14 èvvel a műtèteim után is elmentem orvoshoz, ultrahang
... mondta semmi baj. azután nem.agonizæltam. ;), tedd meg ès jobb lesz, megnyugszol majd ès nem találgatsz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!