Mit tegyek, hogy holnapra lázas legyek?
Figyelt kérdés
Elegem van már mindenből, hetek óta nem tudom magam rendesen kialudni, mindig hulla fáradt vagyok, ráadásul az osztálytársaim is olyan hangosak, hogy meg lehet süketülni. Napok óta fáj a térdem, a fejem, a torkom, meg vagyok fázva, szédülök, de a szüleim szerint csak akkor hiányozhatok suli ból, ha lázas vagyok, esetleg ha kihányom a belemet (elnézést a kifejezésért). Ilyenkor beadnak egy gyógyszert, amitől 1-2 óráig jobban leszek. Hasmenéskor is kell mennem. Ebben a tanévben egyszer sem hiányoztam, de hallani sem akarnak arról, hogy kivegyem a 3 szabadnapot. Mit tegyek, hogy holnapra belázasodjak? Ráadásul holnap szinte az összes órán számonkérés lesz, történelemből TZ-t írunk.2016. febr. 23. 17:39
1/1 szamo77db válasza:
Ha nem látják a szüleid, dugd a popsidba a lázmérőt, akkor valamennyivel többet mutat. Jobbat nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!