Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csináljak ha az apám nem...

Mit csináljak ha az apám nem tudja és nem is akarja lerakni a piát?

Figyelt kérdés

Légyszí segítsetek. Az apám már kb 8 éve iszik de most már kezd elegem lenni! teljesen kikészít minket! Belefáradtam. Nem akarja lerakni a sört. naponta kb 10-et megiszik. Tavaly nyáron már lerakta de visszaszokott. nem akar orvoshoz menni meg sehogy nem akar rendbejönni. a munkáját is elveszítette és már pénzünk is alig van. de sört azt veszi. 13 vagyok. még nem tudok elmenni diákmunkára hogy meglegyen mindenünk. a 2 nővérem is dolgozik és ad is le pénzt de akkor is kell. már mindenre elszánom magam amire csak lehetséges. Az anyukám is beteg (epilepsziás és volt már depressziója is de nem tudom hogy most van-e? ) és ugy gondolom hogy apa miatt idegeskedik és azért van/volt depressziója. mit tegyek?? Kérlek segítsetek! Én így nőttem fel hogy látom inni és én veszem rajta észre legelőször! "Fáradt vagyok az összes létező módon ahogy lehetséges..."

és tudom. nem nekem kell eltartani a családot, de ha nincs más választás?

SEGÍTSETEK KÉRLEK!!!!!

Sértő választ nem kérek!!!!! :(

#apám #piát
2016. febr. 23. 15:57
 1/3 A kérdező kommentje:
Jah és most keres munkát. de nagyon válogatós. Azt veszem le a szavából hogy nem is akar. De ha nem rakja le a piát akkor nem is fog találni szerintem! :(
2016. febr. 23. 15:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos ha ő nem akar leszokni nem tudsz semmit tenni. Ha van olyan rokon, nagyszülő, testvér aki külön lakik és engedi költözz hozzá. A családi pótlékot ők kaphatjak utánad.
2016. febr. 23. 17:02
 3/3 A kérdező kommentje:
de anyukám ittvan és nem hagyhatom itt
2016. febr. 23. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!