Mit csináljak ha az apám nem tudja és nem is akarja lerakni a piát?
Légyszí segítsetek. Az apám már kb 8 éve iszik de most már kezd elegem lenni! teljesen kikészít minket! Belefáradtam. Nem akarja lerakni a sört. naponta kb 10-et megiszik. Tavaly nyáron már lerakta de visszaszokott. nem akar orvoshoz menni meg sehogy nem akar rendbejönni. a munkáját is elveszítette és már pénzünk is alig van. de sört azt veszi. 13 vagyok. még nem tudok elmenni diákmunkára hogy meglegyen mindenünk. a 2 nővérem is dolgozik és ad is le pénzt de akkor is kell. már mindenre elszánom magam amire csak lehetséges. Az anyukám is beteg (epilepsziás és volt már depressziója is de nem tudom hogy most van-e? ) és ugy gondolom hogy apa miatt idegeskedik és azért van/volt depressziója. mit tegyek?? Kérlek segítsetek! Én így nőttem fel hogy látom inni és én veszem rajta észre legelőször! "Fáradt vagyok az összes létező módon ahogy lehetséges..."
és tudom. nem nekem kell eltartani a családot, de ha nincs más választás?
SEGÍTSETEK KÉRLEK!!!!!
Sértő választ nem kérek!!!!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!