Apám azt mondta neki nem kicsi a pénisze, és nekem se az, mert örököltem tőle? ( Magasságát meg nem )?
Valószínű apám életébe nem mérte le mekkora van neki, netezni meg nem szokott, szóval itt se tudta meg mi az átlag.
Mi a véleményetek ? Tényleg örökölhettem tőle a péniszméretét ? és emellett a magasságát ?
A magasságot könnyebb örökölni,mert a legtöbb fiú fiatal felnőtt korára vagy olyan magas lesz vagy magasabn mint az apja.(ritkán persze előfordul hogy alacsonyabb legyen,mert más ősökre,nagypapára,nagybácsira hasonlít inkább,annak génjeit örökli)
Viszont a pénisszel más a helyzet.Mert van hogy az apának vérpénisze van,tehát ernyedten pici 4-6 cm,mereven meg átlagos 15 cm,míg a gyereknek húspénisze lesz ernyedten is nagy 10-11 cm,mereven meg átlagos.
De olyan is van hogy az apának van húspénisze,és a gyereknek lesz vérpénisze.
Nőknéo is van hogy az anya nagy mellű,a lánya meg kis mellő.Tehát az intim részek nem dominálnak annyira.
Én magasabb vagyok apámnál, a farkam mégis kisebb.
Kiskoromban láttam az övét utoljára de emlékszem, hogy ő jól el van eresztve, húspéniszű,én meg átlag alatti, vérpéniszű vagyok.
21/F
3-as
az a lényeg, hogy állva mekkora. Lehet a húspénisz nem nő annyit a vérpénisz meg igen.
Mekkora neked ? és milyen magas vagy ?
3-as vagyok
14 cm mereven, 195 cm magas vagyok...
Ezzel tisztában vagyok :D
Ezért is írtam, hogy nekem kicsi, míg apámnak nagyobb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!