Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A garatomnál mik lehetnek...

A garatomnál mik lehetnek ezek a gubók?

Figyelt kérdés

Nem fáj , viszont több szakember sem tudta megállapítani mi lehet. Zavar hogy ottvannak nyomó érzés. - Csak komoly válaszok érdekelnek -

kép :

[link]

2016. febr. 20. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt nézték, hogy mekkora az egyik mandulád? Arra nem mondtak semmit? Fül-orr-gégésznél voltál?
2016. febr. 20. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak,mutattam orvosnak,nem mondott rá semmit.Szerintem mindenkinek vannak kis hólyagok a hátsó garatfalon,ha nem okoz gondot,nem kell vele törődni.Nekem ilyen: [link]

Mutass egy jobb,élesebb képet.Gyakran van torok,-mandula gyulladásod?A jobb oldali mandulád,hatalmas,lyukacsos.Lehet,hogy érdemes lenne kivetetni.Hány éves vagy,fiú v.lány?

2016. febr. 21. 07:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Voltam fül orr gégésznél -többnél -nem mondott semmit rá . 17 éves vagyok lány . Nem voltak ott mindig ! Ezért nem tartom normálisnak , a mandulám kéne kiszedessem?
2016. febr. 21. 10:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem sem mondtak semmit,pedig már többször is voltam gégészeten.A dudorok nekem is ott vannak mindig,a hátsó garatfalon.A manduláidra mit mondtak?Szerintem vetesd ki.A nyelvcsapod is mintha meg volna duzzadva,vagy mindig ilyen nagy?Az enyém is túl nagy,mindig irritálja a nyelvgyököm.Próbálj egy élesebb képet csinálni.Nézd meg,az én torkom is elég gáz:

[link]

2016. febr. 21. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Na,itt jobban látszanak azok a búbok és a garatom is erezett.Ez szerintem sem normális.

[link]

2016. febr. 21. 11:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Vizsgálatokkal nem állok meg ezt ajánlom mindenkinek !!Köszönöm a tanácsokat
2016. febr. 21. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Voltál orvosnál,mit mondtak a torkodra?Most milyen?
2016. febr. 29. 06:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Kezeltesd a manduláid,de lehet hogy jobb lenne kivetetni!Amúgy meg szép egészséges szájüreged és torkod van.
2016. febr. 29. 08:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!