Kifakadhat úgy egy csomó, hogy egy apró kemény fekete gömböcske jön ki belőle?
Figyelt kérdés
Pár hónapja észrevettem a karom felső részén egy apró csomót mélyen a bőröm alatt de nem fájt. Persze elkezdtem nyomkodni, azt hittem pattanás. Kis idő múlva a csomó helye belilult és picit megnőtt, innentől kezdett el fájni. Ma észrevettem hogy kilátszik belőle valami fekete. Picit nyomtam meg és egy kemény fekete gömböcske jött ki belőle (kis idő után fehér részei és rétegei is megjelentek) , a helyén meg egy 'kráter' maradt de a csomócska teljesen eltünt. Mi lehet ez? Van okom aggódni?2016. febr. 16. 22:08
1/7 anonim válasza:
Mi az hogy feher reszei es retegi?
2/7 A kérdező kommentje:
A pici gömb eleinte tiszta fekete volt aztán amikor megszáradt rétegesnek nézett ki. Próbáltam rájönni mi az ezért nyomogattam és sikerült levenni egy réteget. Ekkor kezdett el látszani a fehérség
2016. febr. 16. 22:16
3/7 anonim válasza:
Betokosodott mitesszer volt amit kinyomtál.
4/7 A kérdező kommentje:
Tehát semmi komoly? :) megnyugodhatok?
2016. febr. 16. 22:27
5/7 anonim válasza:
Semmi komoly. A teljesen kinyomtad akkor most egy pici "lyukat" látsz. Ez időnként a piszok miatt újra betokosodik, és újra mitesszer képződik. Ha újra érzed, hogy "van benne valami" akkor nyomkod ki.
6/7 anonim válasza:
Vagy "öreg" mitesszer volt ami betokosodott, vagy valami idegen test, pl szálka, ami szintén tokosodott, és azért nem fájt.
Nem kell aggódnod. Két esélyes, vagy nyomtalanul eltűnik a kráter, vagy lesz egy "sebhely".
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. febr. 16. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!